Diett for de late: den enkleste og sikreste måten å gå ned i vekt

Nok en bekreftelse på at det nye er det godt glemte gamle. Essensen av dietten for de late er riktig bruk av vann. Dette er regelen våre bestemødre holdt seg til. Ved å følge de enkle reglene som er beskrevet i denne artikkelen, kan du bli kvitt overflødig vekt på bare en måned.

Fordeler med en lat diett

Sammenlignet med andre måter å gå ned i vekt på, hjelper en latvanndiett deg med å gjøre det mer komfortabelt, uten risiko for sammenbrudd og medfølgende psykologiske traumer.

jente drikker vann på en lat diett
 1. Hvis du strengt følger alle reglene, kan du spise hva som helst. Du trenger ikke å telle kalorier, tenke over menyen og lage kun diettmåltider, ta vare på varmebehandlingsmetoden.
 2. Det er ingen konstant følelse av sult, på grunn av det faktum at vann fyller hele volumet av magen. Dessuten har det null kaloriinnhold.
 3. Arbeidet til indre organer forbedres, kroppen renses, noe som gunstig påvirker hudens tilstand - alt dette blir hjulpet av en stor mengde væske som forbrukes.
 4. Vann er en utmerket metabolsk katalysator. Takket være henne forbrenner kroppen kalorier raskere, og gjør dem til energi. Kroppen begynner umiddelbart å våkne, det generelle velværet forbedres og døsigheten forsvinner.
 5. Den late dietten kan følges hvor som helst: på ferie, på jobb eller hjemme. Ingen spesiell trening eller livsstilsendringer er nødvendig.

Men den viktigste fordelen med en diett for de late er at du kan unne deg favorittgodbitene dine, spesielt under høytider. Du trenger bare å drikke den nødvendige mengden væske på forhånd og gå ned i vekt med glede.

Faktorer som påvirker hastigheten på vekttap

Å gå ned i overvekt er en individuell prosess og avhenger av at kroppen går ned i vekt. Diett for de late, er berømt bare for positive anmeldelser. Takket være vanndietten kan du gå ned fra 5 til 12 kg på en måned.

Faktorer som hastigheten på vekttap avhenger av:

 • Maten en person spiser. Til tross for at du kan spise hva som helst, bør det huskes at en overflod av fett, stivelse og søtt bremser prosessen med vekttap. Det er også ønskelig å redusere saltmengden litt.
 • Den totale massen av overvekt. Prosessen går raskere, jo mer den er. Hos slanke og tynne mennesker mister kroppen overflødig vekt mye saktere.
 • Alder. Jo eldre personen er, desto dårligere er stoffskiftet. Det er lettere for unge å gå ned i vekt.

Men i mange henseender avhenger effekten av personen selv. Noen på vanndiett går ned 1 kg per uke, andre oppnår vekttap opptil 5 kg over samme periode. Fysisk aktivitet vil fremskynde prosessen med å gå ned i vekt. Fysisk utdanning vil ikke tillate deg å miste elastisitet og synke huden hvis en person har en stor mengde overvekt.

vann diett for late

Grunnleggende anbefalinger og regler

Det er tilrådelig å følge en lat diett en gang i året, ikke mer enn tre uker. Men hvis det er en god grunn til å gjenta det, er det nødvendig å opprettholde en pause mellom diettsyklusene på minst en måned. Den ervervede nyttige vanen med å drikke vann kort tid før måltider kan brukes i daglig ernæring, men du må redusere væskemengden litt.

Streng overholdelse av de grunnleggende reglene vil tillate deg å oppnå suksess i kampen mot ekstra kilo på kortest mulig tid.

 1. Følger reglene for dietten for late, er det viktig å bare drikke rent stille vann. Ikke drikk noen drikkevarer til måltider og i det minste den neste timen. Etter den tildelte tiden kan du drikke te, kaffe eller urtete.
 2. Vann bør kun konsumeres rått og alltid ved romtemperatur. Under varmebehandling mister vann de fleste nyttige mineraler og salter. Varm - akselererer stoffskiftet og tilpasser kroppen til matinntak, mens du starter arbeidet med fordøyelseskanalen.
 3. Vann må drikkes ikke bare 20 minutter før hovedmåltidet, men også før mindre snacks, selv om det er frukt, kjeks eller frø. Som regel, for mange, forsvinner ønsket om å ha en matbit bare fra behovet for å drikke 2 glass væske.

Vann må alltid være i nærheten. Du kan kjøpe en liten flaske med ønsket volum, slik at det ikke er noen problemer med å måle den nødvendige mengden væske.

Diett for de late - en omtrentlig meny

Før du starter en diett, er det tilrådelig å vurdere en omtrentlig diett. Streng overholdelse av matinntak per time vil øke ytelsen til tider. Å øke forbruket av rå frukt og redusere søtt, fett, melet og røkt kjøtt bidrar også til rask fjerning av overflødig vekt.

lat diettmat

Den daglige diettmenyen for late ser slik ut:

Tid Meny
Frokost

7: 40 - 2 glass rent vann.

8: 00 - vanlig frokost.

9: 15 - 9: 30 - kaffe eller te uten sukker.

9: 30 – 12: 40 Ubegrenset rent vann uten kullsyre
Middag

12: 40 - 2 glass vann uten gass.

13: 00 - lunsj med eventuelt innhold av retter og kalorier.

14: 15 - 14: 30 te eller kaffe uten sukker.

14: 30 – 17: 40 Rengjør vann ved romtemperatur i hvilken som helst mengde
Middag

17: 40 - 2 glass rent vann.

18. 00 - middag etter smak.

19: 15 - 19: 30 hvilken som helst drink uten sukker.

19: 30 – 7: 40 Ved sult kan du drikke litt vann.

Hovedkontraindikasjoner

På grunn av bruken av et stort volum vann begynner mange nyttige stoffer å bli vasket ut av kroppen, spesielt magnesium, natrium og kalsium. Under dietten er det tilrådelig å begynne å drikke et vitamin-mineralkompleks.

Kontraindikasjoner for å velge denne vekttapmetoden:

 • Tredje semester av svangerskap og amming.
 • Sykdommer i utskillelsessystemet, som problemer med nyrer, blære, etc.
 • Hvis det er mangel på kalsium i kroppen.
 • Du kan ikke holde en diett for barn under 16 år.

Før du starter en diett, bør personer med sykdommer i det kardiovaskulære systemet konsultere en lege. Det er heller ikke tilrådelig å velge denne metoden for de som ikke liker å drikke vann.