Anmeldelser om Keto Eat&Fit

 • Zoe
  Før veide jeg 118 kilo og trodde ikke lenger at jeg kunne takle fedme. Legen foreskrev meg et keto diett sammen med å ta keto eat & fit kapsler. Jeg hadde aldri trodd at det å gå ned i vekt kunne være så enkelt. I den første måneden har jeg allerede gått ned 21 kilo, og jeg kommer ikke til å stoppe der!
  Keto Eat&Fit
 • Jack
  Med alderen begynte han å komme seg veldig. Kona mi prøvde å sette meg på diett, men jeg orket ikke det lenge, jeg tenkte hele tiden på mat, jeg ville ha kjøtt. Jeg lærte om keto dietten, som du trenger å spise kjøtt og fet mat, og bestemte meg for å prøve det. Sammen med henne begynte jeg å bruke keto eat & fit kapsler. Som et resultat - jeg spiser kjøtt, men kilo forsvinner! Og ingen sult!
  Keto Eat&Fit
 • Lily
  Tidligere prøvde jeg å sitte på et keto-diett, men jeg kunne ikke gå inn i ketose igjen, den 3-4 dagen dukket det opp alvorlig hodepine og jeg brøt sammen. En venn rådet meg til å ta Keto Eat & Fit kapsler sammen med dietten. med dem allerede den andre dagen følte jeg en bølge av energi! Den første uken gikk jeg ned nesten 5 kg!
  Keto Eat&Fit
 • Ruby
  Jeg bruker Keto Eat & Fit kapsler regelmessig når jeg går på keto diett. I en måneds bruk klarer jeg å gå ned 10-15 kilo, mens jeg ikke føler meg sulten og ikke trener i treningsstudioet.
  Keto Eat&Fit
 • Daniel
  Keto Eat & Fit kapsler er veldig enkle å ta, og sammen med et spesielt kosthold gir de en veldig rask effekt. Personlig klarte jeg på bare en måned å miste 14 kilo på denne måten.
  Keto Eat&Fit
Bruker vurdering Keto Eat&Fit
4.7
19